Škola stranih jezika Studio Mond, osnovana 2007. godine, spoj je mladosti i iskustva, a cilj joj je da svojim polaznicima omogući da na savremen i zanimljiv način približi i olakša usvajanje stranog jezika.

Sedište škole je na Neimaru (Vračar) u ulici Internacionalnih brigada br. 45, a nastava se odvija i u Novim Banovcima, na adresi Sportska 1.

U moderno opremljenom prostoru, uz pomoć predavača i kroz međusobnu komunikaciju, polaznici spontano i u neformalnoj atmosferi sa lakoćom postižu odlične rezultate u razvijanju svih jezičkih veština nezavisno od starosne dobi. Ponosimo se činjenicom da je u proteklih devet godinaviše od 3000 polaznika uspešno završilo programe stranih jezika (engleski, francuski, španski i nemački), oblikovane prema evropskim standardima.Naši iskusni i posvećeni predavači uvek su spremni da pruže vrhunsku i kvalitetnu nastavu, ali i svaku drugu pomoć ili podršku u učenju stranog jezika. Nastava se odvija u malim grupama (od 4 do 10 polaznika) ili individualno, što omogućava da se svakom polazniku posveti puna pažnja.

Nastavni materijal i program svakog kursa kreira se u skladu sa starosnom strukturom i afinitetima polaznika, uz korišćenje udžbenika i literature renomiranih svetskih izdavača, kao što su: Pearson, Longman, Oxford University Press, Cambridge University Press, Heinle Cengage Learning., McGraw-Hill, Hueber i mnogi drugi. Škola takođe poseduje i biblioteku sa popularnim štivom kao i stručnu literaturu koja je na raspolaganju svim zainteresovanim polaznicima.

Najveći broj naših polaznika dolazi po preporuci po principu „dobar glas daleko se čuje“ i neretko ostaju uz nas do kraja svog obrazovnog ciklusa.Naša privilegija je u tome što imamo priliku da ih pratimo tokom njihovog odrastanja i razvoja od najmlađih dana, pri čemu nam posebno zadovoljstvo pričinjava to što možemo da posmatramo kako iz godine u godinu napreduju u svom znanju i sposobnostima i ostvaruju uspešne karijere u mnogim poljima, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

Prijateljstvo i poverenje grade se polako, ali kada se jednom uspostave, neraskidivi su.

 

 

Adresa: Internacionalnih brigada 45, Vračar
Telefoni: 011 2432279, 063 7709054, 064 1674880