Studio Mond u saradnji sa Kent School of English (KSE) svake godine organizuje u Velikoj Britaniji letnju školu engleskog jezika za decu od 10 do 18 godina, u trajanju od 2, odnosno 3 nedelje. KSE se nalazi u malom, živopisnom primorskom mestu Broadstairs, u oblasti Kent, udaljenom dva sata vožnje od Londona. Već 50 godina, KSE izuzetno uspešno organizuje tokom cele godine školu engleskog jezika za decu i odrasle iz celog sveta i poseduje akreditaciju Britanskog saveta (British Council).

Letnja škola podrazumeva smeštaj i ishranu u koledžu, nastavu u prepodnevnim časovima, izlete i ekskurzije (Kenterberi, Dover, Ramsgejt, Margejt, subotom London, nedeljom Oksford ili Kembridž), različite sportske aktivnosti (sportski tereni i zatvoreni bazen), časove muzike ili glume u popodnevnim satima, a uveče se organizuju disko večeri, karaoke, kvizovi opšte kulture ili odlazak u bioskop.

Nastava je usmerena na usavršavanje boljeg razumevanja jezika i na razvijanje govornih sposobnosti polaznika. Vežbe komunikacije su bazirane na najvažnijim strukturama i funkcijama jezika koje odgovaraju određenom nivou znanja.

Prvog dana boravka organizuje se test provere znanja radi utvrđivanja nivoa, a potvrda o završenoj letnjoj školi uručuje se svim polaznicima poslednjeg dana boravka.
Postoji mogućnost plaćanja u više rata. Broj mesta je ograničen!

 

Kent School of English
http://www.kentschoolofenglish.com

 

Galerija